Een sterk en betaalbaar casco huis bouwen

Wilt u een gloednieuw huis bouwen, maar wilt u tegelijkertijd besparen op de arbeidskosten? Dan is een casco huis bouwen een uitstekende keuze. Hierbij nemen wij de ruwbouw in staalframebouw voor onze rekening, waarna u in staat bent om de woning opuw eigen manier af te werken. Dat betekent meer flexibiliteit, maar ook een grote kostenbesparing. Kies hierbij voor een cascowoning gemaakt van staalframes. Deze zijn sterk, gemakkelijk om mee te werken en relatief goedkoop.

Een Casco woning door Ripstaal Steel Framing

Ripstaal Steel Framing helpt u verder op weg. Wij verzorgen namelijk stalen frames voor talloze casco panden, of het nu gaat om een bedrijfspand of een groot nieuwbouwproject met meerdere woningen. Wij maken het op maat naar uw wensen en leveren het staalframebouw als een compleet bouwpakket af.

Wilt u het liefste zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het perfectioneren van de ruwbouw? Kies er dan voor om compleet afgewerkte stalen frames te bestellen. In dat geval zijn de onderdelen al gemonteerd, maar ook mogelijk voorzien van binnenbeplating, gevelbekleding, isolatiemateriaal en eventueel leidingwerk. Terwijl wij dit complete casco huis bouwen, kunt u zich richten op het afwerken en aankleden van het pand.

Prijs casco woning

De prijs van een casco woning is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn niet alleen de afmetingen van het gebouw van invloed op de prijs van een casco woning, maar ook het afwerkingsniveau, de installaties, type keuken, etc. Wel is het zo dat staalframebouw een relatief goedkope bouwmethode is. Zo bespaar je tot wel 30% op de ruwbouwkosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden met staalframebouw? Of de prijs van staalframebouw voor jouw casco woning? Neem dan contact op met Ripstaal Steel Framing.

Meer info of offerte aanvragen?

    BENIEUWD WAT STAALFRAMEBOUW VOOR JOU KAN BETEKENEN?

    Staalframebouw is snel, efficiƫnt en duurzaam. Benieuwd wat staalframebouw voor jou kan betekenen? We rekenen graag voor je uit wat staalframebouw in jouw situatie kost.