Mogelijkheden prefab huis bouwen

Het is vrijwel altijd mogelijk om een prefab huis te bouwen. Hoewel de onderdelen van het huis vooraf in een productiefaciliteit worden gemaakt, is het geen enkel probleem om het ontwerp te personaliseren.

De techniek staalframebouw is dus inzetbaar voor het bouwen van grote hoeveelheden rijtjeshuizen of chalets, maar ook voor unieke woningen met een eigen karakter. Daarbij is het geschikt voor het lichtgewicht optoppen van bestaande panden en het bouwen van bedrijfsloodsen. Ook is de techniek geschikt om bestaande gebouwen te voorzien van een nieuwe gevel.

De prefab stalen constructie vormt de basis van het pand, maar het is mogelijk om de wanden met allerlei materialen te bekleden. Zo creëer je een strak en modern huis door prefab te bouwen, maar ook een sfeervolle woning met de uitstraling van een authentieke boerderij. Voor welke stijl je ook kiest: prefab bouwen is snel, effectief en bovendien kostenbesparend.

Voordelen van prefab huis bouwen

Ieder bouwproject vraagt weer om een andere aanpak. Dit is niet alleen afhankelijk van de stijl van het pand, maar ook van de beschikbare materialen en de hoeveelheid tijd die het bouwproject in beslag mag nemen. Dat zijn ook meteen de voordelen van een prefab huis bouwen. Is tijd schaars en/of zijn er weinig vakmannen die bij de bouw kunnen helpen? Dan biedt prefab bouwen met staalframebouw een uitkomst en ben je bij Ripstaal Steel Framing aan het juiste adres.

Wat kost een prefab woning?

Wat is de prijs van een prefab woning? Dit is een veelgestelde vraag en is afhankelijk van heel veel factoren. Het afwerkingsniveau dat je wilt bereiken, het type keuken of badkamer dat je uitkiest, etc hebben bijvoorbeeld invloed op de prijs van prefab woningen. Toch is staalframebouw in vergelijking met traditionele bouw een goedkopere bouwmethode. Je kunt met staalframebouw tot wel 30% besparen op de ruwbouwkosten voor de bouw van jouw prefab huis.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een prijs aan voor het bouwen van een prefab huis in staalframebouw.

Meer info of offerte aanvragen?

    BENIEUWD WAT STAALFRAMEBOUW VOOR JOU KAN BETEKENEN?

    Staalframebouw is snel, efficiënt en duurzaam. Benieuwd wat staalframebouw voor jou kan betekenen? We rekenen graag voor je uit wat staalframebouw in jouw situatie kost.