Licht en sterk bouwen

Stalen profielen zijn een perfecte basis voor een woning of ander gebouwtype. Ze wegen weinig, zijn ontzettend sterk en zijn bovendien gemakkelijk op maat te maken. Daarom specialiseren we ons bij Ripstaal Steel Framing in staalframebouw. Wij ontwikkelen uitgebreide stalen constructies die als een bouwpakket in elkaar te zetten zijn.

Wilt u nog minder tijd doorbrengen op de bouwplaats? Dan is het zelfs mogelijk om complete frames te bestellen met buitenbeplating en eventueel afwerking. Vervolgens hoeft u prefab constructie alleen maar in elkaar gezet te worden, waarna er een sterk en goed geïsoleerd gebouw staat.

Een prefab woning bouwen

Het is altijd mogelijk om een prefab huis te bouwen in staalframebouw. Hoewel de onderdelen van het huis vooraf in een productiehal worden gemaakt, kan het ontwerp toch volledig naar eigen wensen gepersonaliseerd worden. Deze techniek is dus inzetbaar voor het bouwen van grote hoeveelheden prefab huizen, maar ook voor unieke villa’s met een eigen karakter.

De stalen prefab constructie vormt de basis van de woning, maar het is mogelijk om de wanden met allerlei materialen te bekleden. Zo creëer je een strak en modern huis door prefab te bouwen, maar ook bijvoorbeeld een sfeervolle woning met de uitstraling van een authentieke boerderij.

Voor welke stijl je ook kiest: prefab bouwen is snel, effectief en bovendien kostenbesparend. Lees hier meer uitleg over prefab bouwen.

Wat kost een prefab woning?

Dit is een veelgestelde vraag en is afhankelijk van heel veel factoren. Bijvoorbeeld wat voor afwerkingsniveau dat je wilt bereiken, type keuken of badkamer, etc. Toch is staalframebouw in vergelijking met traditionele bouw een goedkopere bouwmethode. Je kunt met staalframebouw tot wel 30% besparen op de ruwbouwkosten. Benieuwd wat staalframebouw voor jou kan betekenen?

Vraag vrijblijvend meer informatie of een prijs aan voor het bouwen in staalframebouw.

Meer info of offerte aanvragen?

Laat ons je informeren, vraag hier meer info aan.

    BENIEUWD WAT STAALFRAMEBOUW VOOR JOU KAN BETEKENEN?

    Staalframebouw is snel, efficiënt en duurzaam. Benieuwd wat staalframebouw voor jou kan betekenen? We rekenen graag voor je uit wat staalframebouw in jouw situatie kost.