Een huis snelbouwen met staalframebouw

Het bouwen van een compleet woonhuis is geen eenvoudige klus, maar wel een klus die snel geklaard kan worden. Wanneer je kiest voor een snelbouw huis, kies je voor een woning die met prefab materialen wordt gemaakt.

Bij Ripstaal Steel Framing werken wij met stalen frames die we perfect op maat kunnen maken. Hierdoor is het mogelijk om een snelbouw huis te ontwerpen dat een eigen karakter heeft. Staal staat bovendien bekend om zijn enorme kracht, waardoor deze panden de tand des tijds doorstaan. Wilt u dus een huis snelbouwen, dan hoeft u niet in te leveren op de kwaliteit.

Een snelbouw huis in enkele stappen

Het overgrote deel van het bouwproces van staalframebouw vindt plaats in de productiefaciliteit. Hier worden de stalen profielen tot op de millimeter nauwkeurig in vorm gebracht. Wij zijn in staat om deze losse profielen als een bouwpakket te leveren, maar wij kunnen de stalen onderdelen ook monteren.

Zodra we de stalen constructie afleveren, staat het skelet voor het snelbouw huis in een mum van tijd overeind. Vervolgens is het tijd om de constructie te isoleren en af te werken. Kortom: een huis snelbouwen met staalframbouw is geen enkel probleem bij Ripstaal Steel Framing.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een prijs aan voor het bouwen in staalframebouw.

Snelbouw huis info aanvragen?

Laat ons je informeren, vraag hier meer info aan.

    BENIEUWD WAT STAALFRAMEBOUW VOOR JOU KAN BETEKENEN?

    Staalframebouw is snel, efficiƫnt en duurzaam. Benieuwd wat staalframebouw voor jou kan betekenen? We rekenen graag voor je uit wat staalframebouw in jouw situatie kost.