Het gemak en de zekerheid van een systeembouw woning

Een snel en eenvoudig bouwproces dat bovendien minder kost: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk wanneer je voor een systeembouw woning kiest. Deze woningen worden door ons vervaardigd door middel van staalframebouw, waarbij de profielen en frames vooraf op maat worden gemaakt.

Ben je op zoek naar een efficiënte bouwtechniek voor een systeembouw woning? Dan is prefab bouwen met staalframebouw van Ripstaal Steel Framing een goede keuze.

Als de onderdelen van de systeembouw woning de productiehal verlaten, worden ze naar de bouwplaats vervoerd en direct in elkaar gezet. Het is zelfs mogelijk om verschillende onderdelen vooraf te monteren, waardoor er minder werk verzet hoeft te worden op de bouwplaats.

Wij maken stalen profielen in onze eigen productiehal. Hierbij krijgt ieder stalen onderdeel precies de juiste afmetingen, inclusief boorgaten en sparingen. Alle onderdelen krijgen een label mee, waardoor de losse onderdelen op de bouwplaats gemakkelijk in elkaar te zetten zijn.

De voordelen van een systeembouw woning

Met deze bouwmethode bespaart u tot wel 30% op de ruwbouwkosten, maar werkt u ook aanzienlijk sneller. Omdat een groot deel van het bouwproces in onze productiefaciliteit plaatsvindt, bent u minder afhankelijk van het weer.

Tegelijkertijd zijn de metalen frames gemakkelijk op maat te maken. Het is daarom geen enkel probleem om uw pand te personaliseren. Staal is bovendien een erg krachtig materiaal, dus u kan rekenen op een stevige woning met een lange levensduur.

Wil je graag een systeembouw woning laten bouwen in staalframebouw? Ontdek dan de mogelijkheden bij Ripstaal Steel Framing en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer info of prijs aanvragen?

Laat ons je informeren, vraag hier meer info aan.

    BENIEUWD WAT STAALFRAMEBOUW VOOR JOU KAN BETEKENEN?

    Staalframebouw is snel, efficiënt en duurzaam. Benieuwd wat staalframebouw voor jou kan betekenen? We rekenen graag voor je uit wat staalframebouw in jouw situatie kost.