“Prefab”

Het woord prefab is een afkorting van prefabricage. Dat betekent dus dat de bouwmaterialen vooraf worden gemaakt in een productiefaciliteit, waardoor het niet nodig is om deze op maat te maken op de bouwplaats. Het grootste werk vindt dus plaats in de productiefaciliteit, terwijl de installatie op de bouwplaats een stuk sneller verloopt.

Steeds vaker worden er in de bouwsector onderdelen geprefabriceerd.  Zo is het vrij gangbaar om onderdelen zoals een dakkapel of uitbouw in de productiefaciliteit te prefabriceren.

Prefab bouwen met Ripstaal Staalframebouw

Ripstaal Staalframebouw is ook een prefab bouwsystseem. Alle onderdelen worden in onze werkplaats gemaakt en na transport op de bouwplaats in elkaar gezet. Een compleet prefab huis bouwen in staalframebouw is eenvoudig mogelijk. Wij ontwikkelen de prefab stalen constructies die als een bouwpakket in elkaar te zetten zijn.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een prijs aan voor het bouwen in staalframebouw.

Meer info of offerte aanvragen?

    BENIEUWD WAT STAALFRAMEBOUW VOOR JOU KAN BETEKENEN?

    Staalframebouw is snel, efficiënt en duurzaam. Benieuwd wat staalframebouw voor jou kan betekenen? We rekenen graag voor je uit wat staalframebouw in jouw situatie kost.